Le Vertige - Auvergne - Echandelys

Type :
chambres d'hotes/table d'hote
Aantal :
5
Tarieven :
zie website
Informatie :
Honden niet toegelaten
Ideaal om te fietsen ( fietsvriendelijk logies )
Ideaal om te wandelen ( wandelvriendelijk logies )
Table d'hotes (HP)
Roken niet toegelaten
Rustig gelegen
Vakantie bij Nederlanders
Overige :
Le Vertige is een sfeervol verbouwde boerderij. De inrichting van het huis kenmerkt zich door een combinatie van authentieke elementen, op een originele manier hergebruikte materialen en meubilair en details uit de jaren '50, '60 en '70. De "chambres d'hôtes" heeft vijf verschillende kamers die allen comfortabel zijn. In de gemeenschappelijke ruimte is gelegenheid tot het zetten van koffie of thee en er is ook een koelkast. Duurzaamheid, gastvrijheid en een ongedwongen sfeer staan hoog in het vaandel.

De kleinschalige natuurcamping is gesitueerd op een groot terrein (2ha) tegen de heuvel en heeft 6 riante plaatsen. Het sanitair is nieuw en ruim opgezet. Ook kunt u terecht in onze volledig ingerichte caravan, geschikt voor 2-4 personen. Bij slecht weer is de vintage- ingerichte hooizolder met vinylhoek open. Deze sfeervolle ruimte biedt eveneens een zee aan ruimte om cursussen te geven en muziek of theater te maken.
Bekeken 689keer
Omschrijving :

Le Vertige is een bijzonder charmante chambres d'hôtes en natuurcamping midden in de Auvergne, in het grootste natuurpark van Frankrijk, Livradois-Forez. Hier vindt u de natuur zoals het zijn moet.

Le Vertige biedt meerdere overnachtingsmogelijkheden; de chambres d'hôtes en een prachtig weids opgezette natuurcamping. Het huis is omringd door de tuin en de fruitboomgaard die als vanzelf overgaan in de aangrenzende natuur, velden en bossen. Vanaf het terrein heeft u een prachtig uitzicht op de Puy-de-Dôme, de Chaine des Puys, het gelaagde landschap en de 800 meter verderop gelegen dorpskern van Echandelys.

Contactgegevens

Mevr. Gerda van der Gaag

.

  Echandelys

Auvergne - Frankrijk

Telefoon :
0033 (0) 473 728 668
Website :

>> RESERVEER / CONTACTEER

Gaat u deze accomodatie contacteren? Vertel er dan zeker bij dat u hen via Charmelogies.com hebt gevonden!