Le Bonnet de Nuit - Bourgondie - Chizeuil

Type :
chambres d'hotes/table d'hote
Aantal :
5
Tarieven :
zie website
Informatie :
Ideaal om te fietsen ( fietsvriendelijk logies )
Ideaal om te wandelen ( wandelvriendelijk logies )
Table d'hotes (HP)
Zwembad
Dichtbij Bos
Rustig gelegen
Kindvriendelijk
Vakantie bij Nederlanders
Overige :
Le Bonnet de Nuit bevindt zich in een glooiend en weids landschap waar de beroemde blonde Charolais koeien grazen, gelardeerd met slingerweggetjes en kleine dorpjes en met een ruim aanbod aan gemarkeerde fietsroutes en wandelingen. Het is een waar walhalla voor recreatieve fietsers die tochten willen maken direct vanuit Le Bonnet de Nuit, maar zeer zeker ook voor de fanatieke wielrenners die zich kunnen stukbijten op het geaccidenteerd parcours.

Ontspannen en genieten kunt u ook in onze ruime tuin, in een luie stoel onder de platanen, op ons grote terras, of middels een frisse duik in het zwembad. Voor de kinderen is er een speelplek met grote uit bomen gezaagde stoelen, schommels en een super wipwap.
Bekeken 616keer
Omschrijving :

In het oude mijnplaatsje Chizeuil, in de verbouwde directeurswoning uit 1910, vindt u Le Bonnet de Nuit. Een groot en riant huis, geheel omgeven door een idyllische tuin waar u in alle rust van een schitterende omgeving en een heerlijk verblijf kunt genieten.
Onze kamers zijn sfeervol ingericht, comfortabel naar de maatstaven van deze tijd maar met behoud van de authentieke elementen. Alle kamers zijn voorzien van een eigen badkamer en toilet. Wij beschikken over 3 tweepersoonskamers en 2 familiekamers. De familiekamers zijn twee geschakelde kamers, ideaal voor een gezin met kinderen.

Contactgegevens

Mevr. Van Staveren

.

71140  Chizeuil

Bourgondie - Frankrijk

Telefoon :
0033 681305115
Website :

>> RESERVEER / CONTACTEER

Gaat u deze accomodatie contacteren? Vertel er dan zeker bij dat u hen via Charmelogies.com hebt gevonden!