Casa de Verão - Centro Portugal - Arganil

Type :
charme b&b
Aantal :
4
Tarieven :
66 - 70 € per kamer
Informatie :
Honden niet toegelaten
Ideaal om te fietsen ( fietsvriendelijk logies )
Ideaal om te wandelen ( wandelvriendelijk logies )
Logeren bij Belgen
Mogelijkheid tot wassen en drogen kleding
Zwembad
Supermarkt in de buurt
Dichtbij Bos
Roken niet toegelaten
Rustig gelegen
Kindvriendelijk
Afgesloten plaats voor fiets
Gratis internet (Wifi)
Overige :
4 nieuwe en ruime rookvrije kamers, smaakvol ingericht en voorzien voor maximaal 5 personen per kamer. Elke kamer heeft tevens een ruime badkamer en groot privé-terras met prachtig zicht op het gebergte en zijn dorpjes. De gezamelijke ontbijtruimte nodigt u uit voor het nemen van een gevarieerd ontbijtbuffet. Verlicht zwembad met ligweide. Overdekt terras met barbecue. Privé parking. Badminton veld. Petanque baan. Darts. Natuurgebied. Volledige begeleiding van excursies en initiaties

Bekeken 27305keer
Omschrijving :

Onze plek onder de zon bevindt zich aan de voet van de 2000 m hoge Serra da Estrela Nationaal Park, waar je verblijft in Charme b & b Casa de Verão.

Het domein van 1 ha heeft een tropische tuin met wandelpaadjes.
<br< De 6 ruime kamers zijn voorzien van het nodige comfort en hebben een privé-terras met zicht op de bergen. Na een duik in het zwembad met overdekte patio kan je nagenieten in de ligstoelen op het zonneterras. Er is tevens een badmintonveld, petanquebaan, pingpongtafel en dartsbord.

Onder begeleiding van een monitor kan je kiezen voor een initiatie kayak, bergklimmen of deelnemen aan een jeep-safari . 's Morgens kan je genieten van het ontbijtbuffet onder het overdekt terras.

De b & b is een uitstekend vertrekpunt om het authentieke Portugal te ontdekken met zijn Romeinse en middeleeuwse plaatsen, rivieren en watervallen en het hooggebergte in het prachtige natuurreservaat met haar groene valleien.
<br< In de pittoreske dorpen lijkt het of de tijd is blijven stilstaan. Je maakt er kennis met de plaatselijke bevolking. De universiteitsstad Coimbra is de bakermat van de Portugese geschiedenis. Daar werden de eerste koningen begraven. In Coimbra kan je ook de lokale Fado gaan beluisteren.

Wil je nog meer ideeën? Raadpleeg dan het excursieboek ter plaatse of kijk verder op onze site www.casadeverao.com

Contactgegevens

Koen & Charlotte

Ramal das Medas 183

3305  Arganil

Centro Portugal - Portugal

Telefoon :
00351/969214020
Website :

>> RESERVEER / CONTACTEER

Gaat u deze accomodatie contacteren? Vertel er dan zeker bij dat u hen via Charmelogies.com hebt gevonden!