Casinhas Fim do Mundo - Centro Portugal - Reguengo Grande

Type :
vakantiehuis
Aantal :
3
Tarieven :
vanaf 695€/week
Informatie :
Honden niet toegelaten
Ideaal om te fietsen ( fietsvriendelijk logies )
Ideaal om te wandelen ( wandelvriendelijk logies )
Logeren bij Belgen
Mogelijkheid tot wassen en drogen kleding
Zwembad
Supermarkt in de buurt
Dichtbij kust
Dichtbij Bos
Roken niet toegelaten
Rustig gelegen
Kindvriendelijk
Betaling Kredietkaart mogelijk
Afgesloten plaats voor fiets
Gratis internet (Wifi)
Overige :
De hoeve - compleet met ezel- en varkensstal - biedt plaats aan 7 gasten. In de voormalige boerenwoning is een slaapkamer, een badkamer en een toilet. In de naastliggende voormalige ezelstal, compleet gerenoveerd met behoud van de prachtige natuurstenen muren, zijn nog eens 2 slaapkamers, een compleet uitgeruste keuken met vaatwasser, een salon, een badkamer en een toilet. Een wasmachine is er ook, net als strijkgerei, satelliet-tv, WiFi, ... In de verzorgde tuin met prachtig uitzicht over de vallei beschik je over een terras, een stenen barbecue en ligzetels. Nieuw is het schitterend zwembad aan het zonneterras, met uitzicht op de fantastische vallei!

De casinhas liggen in de heuvelachtige vallei achter de kust van Lourinha, maar ook de kusten van Peniche en Foz do Arelho zijn vlakbij. Liefhebbers van watersport kunnen hier hun hartje ophalen: windsurfen, golfsurfen, kitesurfen, zeilen, kajakken, duiken, snorkelen, zwemmen, ... het kan allemaal. In Peniche wordt jaarlijks een van de belangrijkste wereldbekers golfsurfen gehouden. Wie het liefst lekker niets doet, kan bakken en braden op een van de vele mooie zandstranden.
Bekeken 365keer
Omschrijving :

Casinhas Fim do Mundo is een authentiek bewaard gebleven hoeve, compleet met gerenoveerde ezel- en varkensstal. Het bevindt zich in de groene heuvels vlak achter de kust van Lourinha. Strandgangers en surffanaten kunnen hun hartje ophalen in de nabijgelegen kustplaatsen.

Contactgegevens

Dhr. Kristof Van de Voorde

Tv. Perjoana 6

  Reguengo Grande

Centro Portugal - Portugal

Telefoon :
0032494884897
Website :

>> RESERVEER / CONTACTEER

Gaat u deze accomodatie contacteren? Vertel er dan zeker bij dat u hen via Charmelogies.com hebt gevonden!