Quinta Ninho d'águia - Centro Portugal - Évora de Alcobaça

Type :
vakantie appartementen
Aantal :
3
Tarieven :
zie website
Informatie :
Honden niet toegelaten
Ideaal om te fietsen ( fietsvriendelijk logies )
Ideaal om te wandelen ( wandelvriendelijk logies )
Zwembad
Roken niet toegelaten
Rustig gelegen
Kindvriendelijk
Vakantie bij Nederlanders
Gratis internet (Wifi)
Overige :
Quinta Ninho d’águia is in 2016 volledig gerenoveerd, waarbij de originele elementen, zoals de oude wijnpersen, zijn behouden. De bijna twee hectare grond bestaat uit een grote tuin met daaronder een vallei, vol met fruit-, noten- en andere bomen.

De originele “eira” met de prachtige natuurstenen vloer (vroeger gebruikt als droogplek voor fruit) is vanaf 2018 de buitenkeuken waar de barbecue staat voor gezamenlijke etentjes, maar ook als je zelf eens wilt barbecueën.

Naast het zwembad hebben we een gezellig hoekje waar de bar staat. Tijdens de zomermaanden staat daar een koelkast waar je zelf je drankje uit kan halen. Of later in de middag een cocktailtje kan bestellen voor bij het zwembad.

Indien gewenst brengen wij een ontbijt naar de accommodatie, die je heerlijk binnen of op je eigen privé-terras kan nuttigen, met een prachtig uitzicht over de grote tuin of vallei.

De fijnste stranden liggen op 15-25 minuten rijden. Tussen 10-45 minuten rijden ben je in de mooiste steden, zoals Alcobaca, Óbidos, Batalha, Tomar, Fatima, Caldas da Rainha, Coïmbra, Lissabon (75 min), etc…

Kortom, een complete vakantie aan de Costa de Prata van Portugal!
Bekeken 872keer
Omschrijving :

Quinta Ninho d’águia is een kleinschalige, authentieke en rustig gelegen boutique guesthouse aan de Costa de Prata. De sfeer van de bijzonder ingerichte appartementen en de mooie omgeving laten je snel thuisvoelen.

Contactgegevens

Mevr. Claudia van Luijk

.

  Évora de Alcobaça

Centro Portugal - Portugal

Telefoon :
+351961819358
Website :

>> RESERVEER / CONTACTEER

Gaat u deze accomodatie contacteren? Vertel er dan zeker bij dat u hen via Charmelogies.com hebt gevonden!