Cortijo Valavero - Andalusië - Lújar

Type :
b&b
Aantal :
6
Tarieven :
55,00 € - 80,00 €
Informatie :
Honden niet toegelaten
Ideaal om te fietsen ( fietsvriendelijk logies )
Ideaal om te wandelen ( wandelvriendelijk logies )
Logeren bij Belgen
Mogelijkheid tot wassen en drogen kleding
Table d'hotes (HP)
Zwembad
Dichtbij kust
Dichtbij Bos
Roken niet toegelaten
Rustig gelegen
Kindvriendelijk
Betaling Kredietkaart mogelijk
Afgesloten plaats voor fiets
Gratis internet (Wifi)
Overige :
Als kleinschalige B&B zijn we trots onze gasten te kunnen verwelkomen op een "andere" manier van overnachten. De ontspannen en huiselijke sfeer van een thuis weg van thuis is voor velen een unieke en uitgelezen manier om het échte Andalusië te leren kennen!
Bekeken 18599keer
Omschrijving :

In het diepe zuiden van Andalusië, aan de voet van de imposante Sierra de Lújar en op slechts 20 minuten van de dichtstbijzijnde stranden, ligt Cortijo Valavero. In dit nog onontdekte hoekje van de "Costa Tropical de Granada", temidden honderden hectaren olijfgaarden, dennenbos en kurkeikreservaat, is onze B&B de ideale plek voor wie er eens écht tussenuit wil.

Het eeuwenoude huis en de olijfmolen, ooit eigendom van de lokale aristocratie, verkommerden decennia lang tot er slechts een vervallen ruïne overbleef. Een heel grondige restauratie zorgde ervoor dat de cortijo weer in ere werd hersteld en nu prijkt als één van de mooiste boerenhuizen in de omgeving.

Als kleinschalige B&B biedt Cortijo Valavero plaats aan een maximum van 12 gasten in 6 comfortabele slaapkamers. Persoonlijke service en een huiselijke sfeer zijn bij ons dan ook troef!

Zonder twijfel zijn we de ideale thuishaven voor wie uitkijkt naar een plekje om languit te relaxen. Bij ons vindt U de luxe van een groot privé zwembad en komt U tot rust in de schaduw van de eeuwenoude olijfbomen terwijl U geniet van de adembenemende vergezichten op één van onze grote panoramische terassen. Wie houdt van de natuur, wandelen en cultuur vindt bij ons een regio boordevol verassende mogelijkheden.

Ook op culinarisch gebied leggen we onze gasten graag in de watten. De kwaliteit van onze keuken staat bekend in de regio en onze traditionele Andalusiche gerechten wisselen zich af met internationale en zelfs typisch Belgische specialiteiten. Wijnliefhebbers vinden in onze bodega een brede waaier Spaanse kwaliteitswijnen en cavas.

Logeren bij Belgen in Andalusië? Bij ons vindt U de typische Andalusische gastvrijheid met een touch gekende Belgische kwaliteit. Kom Andalusië ontdekken in Cortijo Valavero!

Contactgegevens

Vanessa Wouters

.

18614  Lújar

Andalusië - Spanje

Telefoon :
+34 958069029
Website :

>> RESERVEER / CONTACTEER

Gaat u deze accomodatie contacteren? Vertel er dan zeker bij dat u hen via Charmelogies.com hebt gevonden!