La Pedriza - Andalusië - Iznajar

Type :
guesthouse
Aantal :
10
Tarieven :
zie website
Informatie :
Honden niet toegelaten
Ideaal om te fietsen ( fietsvriendelijk logies )
Ideaal om te wandelen ( wandelvriendelijk logies )
Zwembad
Roken niet toegelaten
Rustig gelegen
Vakantie bij Nederlanders
Gratis internet (Wifi)
Overige :
Uw gastheren zijn Huub Rohof & Frank Janssen. Sinds maart 2016 zijn wij de gelukkige eigenaren van deze markante plek in het hart van Andalusie. Wij hebben ons uiterste best gedaan om de beide boerenwoningen Casa Arroyo & Casa del Cerezo 'om te toveren' tot een heerlijk vakantieverblijf. Guesthouse La Pedriza ligt 15 minuten autorijden ten zuiden van de plaats Iznajar.

Adults only.
Bekeken 1016keer
Omschrijving :


Guesthouse La Pedriza is landelijk gelegen en ligt op een rots omgeven door een mix van olijfbomen en steeneiken met rondom vrij uitzicht over de aardkleurige heuvels, bergen en het kleine bergdorpje Fuente del Conde.
Met behoud van de authentieke stijlkenmerken zijn de boerenwoningen smaakvol gerestaureerd en heeft het het comfort van de huidige tijd. Wij zijn er van overtuigd dat deze charmante plek DE hotspot is voor een heerlijk en ontspannen verblijf.
Om dit te waarborgen hebben wij gekozen voor een kleinschalige accommodatie voor maximaal 10 gasten. Van de vakantiewoning Casa Arroyo kunnen twee tot maximaal zes personen gebruik maken. Daarnaast zijn er in Casa del Cerezo twee B&B kamers voor elk twee personen.

Contactgegevens

Dhr. Frank Janssen

.

  Iznajar

Andalusië - Spanje

Telefoon :
+34 957 789 133
Website :

>> RESERVEER / CONTACTEER

Gaat u deze accomodatie contacteren? Vertel er dan zeker bij dat u hen via Charmelogies.com hebt gevonden!