Le Meflatot - Bourgondie - Serley

b&b  Le Meflatot

( 10.0 )


Algemene Informatie

Type:
b&b
Aantal:
3
Tarieven :
75,00 € - 135,00 €
Informatie :
 Honden niet toegelaten
 Ideaal om te fietsen ( fietsvriendelijk logies )
 Ideaal om te wandelen ( wandelvriendelijk logies )
 Logeren bij Belgen
 Zwembad
 Table d'hôtes (HP)
 Dichtbij Bos
 Roken niet toegelaten
 Rustig gelegen
 Kindvriendelijk
 Afgesloten plaats voor fiets
 Afgesloten plaats voor motor
 Gratis internet (Wifi)
Overige :
Chambres d\'hôtes le meflatot ligt midden de Bressaanse velden op wandelafstand van het dorpje Serley in het departement Saône-et-Loire, het oostelijke deel van de Bourgogne. Je kan er eindeloos wandelen, fietsen, terrassen en kuieren op de typische markten in de regio.

Met de gerenomeerde wijngebieden van de Bourgogne in het westen en de sprookjesachtige Jura in het oosten, biedt de streek het beste van twee werelden. Je bezoekt historische steden als Chalon-sur-Saône, Beaune of Dijon, snuift cultuur in de Abdij van Citeaux of het Château de Pierre in Pierre-de-Bresse, bewondert de Port Fluvial van Saint-Jean de Losne en flaneert onder de arkaden van Louhans, ... te veel om op te noemen. Fervente golfers halen hun hart op in Losne-Le-Saunier en gastronomen savoureren streekgerechten als “boeuf Charolais”, “poulet de Bresse” of “escargots de Bourgogne”. Chambres d\'hôtes le meflatot bestaat uit een gerestaureerde 18de-eeuwse hoeve, een oud bakkershuisje, een vijver en een prachtige Bressaanse schuur. Het geheel is gerestaureerd met respect voor de originele elementen en de geest van weleer en tegelijk voorzien van alle luxe voor de moderne mens. De kamers werden met zorg door de gastvrouw gestoffeerd en voorzien van comfortabele fauteuils en originele ornamenten. Volhouten vloeren zorgen voor een warme sfeer en een onvergetelijk verblijf.

In de hoeve serveert de gastvrouw een uitgebreid ontbijt in de gemeenschappelijke salons, waar je elk uur van de dag terecht kan om te bladeren in boeken over de streek of om er ’s winters te genieten van een spannende thriller of een gezellige babbel.
 
 
Bekeken 25596 keer
Omschrijving :  
Langsheen een klein wegeltje tussen mais- en zonnebloemvelden, ontvangt de familie Erauw - Van Tricht je hartelijk in één van de riante gastenkamers op het domein. De salons, slaap- en badkamers combineren de luxe van vandaag en de sereniteit van weleer, modern comfort en nostalgische romantiek. Kortom, je geniet van een verblijf met een ziel, waar je je verwend en tegelijk thuis voelt. Omdat rust niet zonder privacy kan, geeft elke kamer uit op een terrasje waar je ongestoord de geneugten smaakt van een pastis of een glas heerlijke wijn.

‘s Ochtends serveert de gastvrouw een rijkelijk ontbijt aan de vijverkant in de schaduw van de treurwilg of onder het eiken dakgebinte van de 18de eeuwse Bressaanse hoeve. Ontspannen kan je op je eigen terras, op een schaduwplekje in het bos of aan de rand van het zwembad.

Op het domein Meflatot geldt slechts één regel: relax.  Kader (9.8) Service (10.0)
10.0
(13 beoordelingen)
Lees hier het gastenboek
  Comfort (10.0) Hygiene (10.0)
  Ontvangst (10.0) Prijs/Kwaliteit (10.0)


Laat hier weten wat u van deze accomodatie vondContactgegevens

Inge & Gert
Le Haut , 
71310  Serley , 
Bourgondie - frankrijk
Telefoon : +33 643109779
Website : www.meflatot.com


>> RESERVEER / CONTACTEER

 

Gaat u deze accomodatie contacteren?     Vertel er dan zeker bij dat u hen via Charmelogies.com hebt gevonden!  

Doe eens een B&B aan de Belgische kust. Klik hier