Finca Alegria de la Vida - Andalusië - Zalea – Pizarra

Type :
b&b en glamping
Aantal :
3
Tarieven :
zie website
Informatie :
Honden toegelaten ( hondvriendelijk )
Ideaal om te fietsen ( fietsvriendelijk logies )
Ideaal om te wandelen ( wandelvriendelijk logies )
Mogelijkheid tot wassen en drogen kleding
Table d'hotes (HP)
Zwembad
Supermarkt in de buurt
Dichtbij kust
Dichtbij Bos
Roken toegelaten
Rustig gelegen
Kindvriendelijk
Afgesloten plaats voor fiets
Gratis internet (Wifi)
Overige :
Finca Alegria de la Vida is een kleinschalige accommodatie met drie sfeervolle gastenverblijven; twee kamers en een tipi. Allen met een eigen badkamer en privéterras. De sfeer van rust en ruimte maar ook van gezelligheid en verwennerij maakt de finca een plek waar het fijn is om te zijn. Iedereen kan gebruik maken van de tuin en het land waar ligbedden en stoelen staan. Zon of schaduw, mensen om je heen of rust, er is altijd wel een geschikt plekje te vinden. Er is een zwembad aanwezig voor een verfrissende duik of pootje badend met een drankje.

Iedere dag wordt er een uitgebreid ontbijt geserveerd op de eettafel onder de valse peperboom. Het is ook mogelijk om te ontbijten op het eigen terras of een andere plek in de tuin zoals het zitje onder de dadelpalmboom. Daar kunt u genieten van ons zelf gebakken brood, jam en sinaasappelsap van onze eigen vruchten en andere lekkernijen.

Als u het gezellig vindt kan er 's avonds met ons mee gegeten worden. In de tuin staat een koelkast met verschillende drankjes. Deze kunt u nuttigen en aan het eind van het verblijf bij ons afrekenen.De buitenkeuken mag ook gebruikt worden door de gasten.

Finca Alegria de la Vida heeft voor de gasten een wasmachine, droger en internetverbinding ter beschikking. Uit de kast in de eetkamer kunnen boeken, tijdschriften en spelletjes geleend worden.
Bekeken 20301keer
Omschrijving :

De zoete geur van jasmijn ruiken, de rinkelende bellen horen van de geitenkudde, vogels spotten vanaf het terras, de gastvrijheid ervaren aan de hele grote houten tafel in de tuin, de goudgele zon voelen op de huid, in de verte een wit bergdorpje zien, Spaanse lekkernijen proeven, een boek lezen, de rust en ruimte beleven, een harde plons in het zwembad maken,…………

Finca Alegria de la Vida is een boerderijtje uit 1934 met drie gastenverblijven; twee kamers en een tipi. Deze zijn omgeven door vruchtenbomen zoals vijgen, sinaasappelen, citroenen, olijven en granaatappelen. De finca ligt in het zuiden van Spanje, in de Valle de Guadalhorce, in Andalusië. Tevens aan de rand van de Sierra de las Nieves, een prachtig natuurgebied met witte bergdorpjes die tussen ruwe rotspartijen zijn gebouwd. Op loopafstand ligt het dorpje Zalea. En op korte rijafstand liggen de witte dorpen Pizarra, Alora en Casarabonela. Het is een half uur rijden van het vliegveld in Malaga naar de finca.

Alegria de la Vida betekent levensvreugde. Wij stralen dat graag uit naar onze gasten. Wij willen graag van betekenis zijn voor de gasten en een bijdrage leveren aan een prettig en gezellig verblijf in onze finca. Wij verheugen ons erop u te ontmoeten.

Contactgegevens

Bert en Margreet

.

29560  Zalea – Pizarra

Andalusië - Spanje

Telefoon :
0034673221773
Website :

>> RESERVEER / CONTACTEER

Gaat u deze accomodatie contacteren? Vertel er dan zeker bij dat u hen via Charmelogies.com hebt gevonden!