Manoir Montdidier - Bourgondie - St. Léger sous la Bussière

Type :
chambre d'hotes
Aantal :
4
Tarieven :
zei website
Informatie :
Honden niet toegelaten
Ideaal om te fietsen ( fietsvriendelijk logies )
Ideaal om te wandelen ( wandelvriendelijk logies )
Logeren bij Belgen
Table d'hotes (HP)
Dichtbij Bos
Roken niet toegelaten
Rustig gelegen
Gratis internet (Wifi)
Overige :
Welkom vanaf 18 jaar
Bekeken 480keer
Omschrijving :

Le De Montdidier Manor, tot de laatste tijd herboren uit zijn slaap tijdens de Grote Oorlogen, heeft zijn historische geest en de charme van het plattelandsleven herwonnen. Dit herenhuis is gerenoveerd in een authentieke stijl en met edele materialen en is een trotse weergave van het leven in de 18e en 19e eeuw.

De kamers zijn ingericht met antiek uit de tijd en kunstvoorwerpen. U kunt de literatuur van Lamartine, Molière of Flaubert doorbladeren in de grote bibliotheek en zijn curiositeitenkabinet, speelkaarten of schaken in de grote lounge, om een fles Bourgogne te kiezen in de grote wijnkelder of gewoon relaxen naast het verwarmde zwembad en de jacuzzi.

Wandel door de tuinen langs paden omzoomd door het landschap dat doet denken aan Toscane. Ga naar het dorp met zijn Romaanse kerk uit de twaalfde eeuw, bezoek het middeleeuwse stadje Cluny of een van de vele kastelen in de regio. Montdidier ligt tussen de beroemde wijngaarden van Beaujolais en Mâconnais.

Lunch in de theesalon van het Manoir of dineer in een van de vele regionale restaurants. Het Montdidier Manor is een romantische plek, een plek voor volwassenen, een plek waar geschiedenis, architectuur, fauna en flora elkaar ontmoeten in harmonie en schoonheid.

Contactgegevens

Joseph Bray

.

71520   St. Léger sous la Bussière

Bourgondie - Frankrijk

Telefoon :
+33 (0)772373785
Website :

>> RESERVEER / CONTACTEER

Gaat u deze accomodatie contacteren? Vertel er dan zeker bij dat u hen via Charmelogies.com hebt gevonden!