Cabraldi - Emilia Romagna - Sarsina

Type :
vakantie appartementen
Aantal :
3
Tarieven :
Vanaf 550 € per week
Informatie :
Honden toegelaten ( hondvriendelijk )
Ideaal om te wandelen ( wandelvriendelijk logies )
Mogelijkheid tot wassen en drogen kleding
Table d'hotes (HP)
Zwembad
Dichtbij Bos
Roken niet toegelaten
Rustig gelegen
Vakantie bij Nederlanders
Afgesloten plaats voor fiets
Gratis internet (Wifi)
Overige :

Hier geniet u vanaf terras, in de tuin of het zwembad van de schitterende vergezichten. Een prettig en comfortabel onderdak bieden aan liefhebbers van rust, natuur en cultuur,dat is ons streven. De onmiddellijke nabijheid van De Marken,Toscane en Umbrie maken het tot een voortreffelijke plek voor het maken van uitstapjes en dagtochten naar de culturele schatkamers van Midden-Italie. De vele karakteristieke stadjes en dorpen danken hun bezienswaardigheden aan een rijke geschiedenis. De nabije omgeving is rijk aan sporen uit de Romeinse tijd, kerken en burchten uit de Middeleeuwen en paleizen uit de Renaissance.

Emilia-Romagna staat bekend om haar culinaire genoegens. Haal uw hart op aan de rijke Romagnoolse keuken. Truffels, wild, verse groenten en fruit, typische vleeswaren, kazen en wijnen. Het zijn allemaal tongstrelende genoegens die in de pas lopen met de wisselende seizoenen. Overal vind je gelegenheden om de lokale wijnen, kazen en andere lekkernijen te proeven. De natuur is rijk aan wild en gevogelte. Truffels (tartufi) en eekhoorntjesbrood (funghi porcini) groeien op de beboste hellingen.

Onze drie vakantieappartementen hebben ieder hun eigen toegang en terras. Indeling: ruime woonkamer met compleet ingerichte keuken, slaapkamer en douche. De appartementen zijn ingericht voor een verblijf van twee personen.

Bekeken 12274keer
Omschrijving :

Cabraldi is een ideale bestemming voor wie rust zoekt te midden van een overvloed aan gastronomische, culturele en natuurlijke rijkdommen. Onze bed & breakfast is een tweepersoonskamer met eigen badkamer en terras.

Contactgegevens

André en Carla

.

47027  Sarsina

Emilia Romagna - Italië

Telefoon :
+39 334 1735 692
Website :

>> RESERVEER / CONTACTEER

Gaat u deze accomodatie contacteren? Vertel er dan zeker bij dat u hen via Charmelogies.com hebt gevonden!