Casa Acqua Dolce - Istrië - Oprtalj

Type :
vakantiehuis
Aantal :
1
Tarieven :
zie website
Informatie :
Honden niet toegelaten
Ideaal om te wandelen ( wandelvriendelijk logies )
Bubbelbad en/of sauna
Zwembad
Rustig gelegen
Kindvriendelijk
Overige :
Ons vakantiehuis ligt in Istrië, het meest westelijke deel van Kroatië, in de gemeente Oprtalj op slechts 10 km van de Europese Unie en ongeveer 35 km van Triëste in Italië.

Istrië is vooral gekend als het blauwe en groene hartvormige schiereiland, gezegend met zuivere lucht, helder water en veel uren zon. Istrië heeft ook een rijke geschiedenis. Dit Umbriaans uitziend gebied is niet zonder reden een geliefd verblijf voor artiesten en kunstenaars.

De uitstekende en eerlijke landbouwproducten leveren de grondstoffen voor de voortreffelijke wijnen, olijfolie en heerlijke gerechten. Deze regio is misschien wel het best gekend voor zijn truffels die men in de Mirna vallei heel het jaar door kan vinden. Wist U dat de grootste truffel ooit hier is gevonden (Guiness Book of Records).

Voor meer informatie over deze streek/ regio/ Istrië klik "De regio" of "Mogelijke Activiteiten".
Bekeken 11071keer
Omschrijving :
Casa Acqua Dolce: een huis met een privé wellness

Deze zeer comfortabele viersterren vakantiewoning van 250 M2, gelegen in het historische Oprtalj, heeft haar eigen privé wellness, een binnenzwembad met tegenstroom, Jacuzzi, sauna en een relaxruimte met massage-matras (Meer informatie over de wellness).

Vanuit de woonkamer en het terras heeft U een verbluffend uitzicht over de omgeving.

Dit huis werd in 2005 helemaal gerestaureerd. Het huis is zeer volledig uitgerust, inclusief centrale (vloer-) verwarming. In deze vakantiewoning zijn er vier thema slaapkamers, ieder met een eigen badkamer. Er is plaats voor maximaal 8 personen. De huurprijs voor het hele huis gaat van 1000 tot 1.990 Euro, afhankelijk van het aantal personen.

Contactgegevens

Marjo Lapidaire

1  Oprtalj

Istrië - Kroatië

Telefoon :
+32/475-96 98 65
Website :

>> RESERVEER / CONTACTEER

Gaat u deze accomodatie contacteren? Vertel er dan zeker bij dat u hen via Charmelogies.com hebt gevonden!