B&B Casa Vida Doce - Algarve - Tavira

Type :
b&b
Aantal :
2
Tarieven :
zie website www.casavidadoce.com
Informatie :
Honden niet toegelaten
Ideaal om te wandelen ( wandelvriendelijk logies )
Logeren bij Belgen
Zwembad
Dichtbij Bos
Roken niet toegelaten
Rustig gelegen
Gratis internet (Wifi)
Overige :
Casa Vida Doce is een kleinschalige B&B in de oostelijke Algarve in de heuvels boven Tavira, net boven het bosgebied Mata da Conceição. Je vindt er panoramische uitzichten over de heuvels naar zee.

De B&B ligt op een exclusieve, rustige plek in de natuur. Je bent er weg van de drukte van strand en stad, maar je kan toch snel met de auto in Tavira of elders aan de kust zijn.

De beide kamers hebben airco en verwarming, een eigen 'en suite' badkamer met inloopdouche, een terrasje en ook uitzicht op de zee aan de horizon. Wie van de zon wil genieten vindt een geschikte plek rond het zwembad.

We beschikken over een petanquebaan met zeezicht. De locatie leent zich uitstekend voor wandelingen in een gebied met zeer weinig bebouwing.

De golfterreinen van de oostelijke Algarve zijn dichtbij. Fietsers vinden in Tavira huurfietsen om de fietsroutes van de Ria Formosa te gaan verkennen. Vanuit de verschillende kleine kustplaatsen kan je met een korte ferrytocht de uitgestrekte stranden van de Ria Formosa bereiken.

Tavira zelf heeft zijn authenticiteit nog weten te bewaren door het gebrek aan veel echte hoogbouw, een wandeling daar is aan te bevelen.

In Tavira en de andere kustplaatsen is een uitgebreid horeca-aanbod te vinden.

Tijdens de zomermaanden is er geregeld een cultureel programma in de stad in het kader van de 'Verão em Tavira'.

Turismo de Portugal numero de registro 32787/AL
Bekeken 3805keer
Omschrijving :

Rust en privacy Uitzicht naar zee, de Ria Formosa, Tavira en de heuvels Zwembad en zonneterras Petanqueveld met zeezicht Prima startpunt voor wandelaars Op 20 min van de kust en Tavira Dichtbij bos ‘Mata da Conceição Comfortabele kamers met eigen terrasje 'en suite' badkamer en inloopdouche in elke kamer Parking voor de gasten Niet geschikt voor kleine kinderen of gasten met een mobiliteitsbeperking. Airco en verwarming in de kamers Honden niet toegelaten Roken in huis niet toegelaten Gratis internet (Wifi) Gasten ontvangen een fotoverhaal met de aanrijroute.

Contactgegevens

Bruno Ghise

Sitio Caseta

  Tavira

Algarve - Portugal

Telefoon :
+351 934 706 052
Website :

>> RESERVEER / CONTACTEER

Gaat u deze accomodatie contacteren? Vertel er dan zeker bij dat u hen via Charmelogies.com hebt gevonden!