Casa Valle de oro - Andalusie - Villanueva de Algaidas

Type :
b&b en glamping
Aantal :
5
Tarieven :
tss 85 en 100eur
Informatie :
Honden niet toegelaten
Ideaal om te fietsen ( fietsvriendelijk logies )
Ideaal om te wandelen ( wandelvriendelijk logies )
Logeren bij Belgen
Bubbelbad en/of sauna
Table d'hotes (HP)
Zwembad
Supermarkt in de buurt
Dichtbij Bos
Roken toegelaten
Rustig gelegen
Kindvriendelijk
Afgesloten plaats voor fiets
Gratis internet (Wifi)
Overige :
In Casa Valle de Oro verveelt u zich nooit. Het adres voor levensgenieters die houden van het zuiderse leven. Op dit prachtige eco-domein vol oeroude olijfbomen en kabbelend riviertje waant u zich de koning te rijk en vergaapt u zich aan de omliggende natuurpracht. Het is de perfecte locatie voor luilekker- of actieve vakanties en gelegen aan de Ruta del Olivar vormt het een uitdaging voor menig fietser.

Van hieruit vertrekken ook tal van mooie wandelroutes die kronkelen door een schilderachtige omgeving die bruist van kleurrijke flora en fauna. Fervente wandelaars komen aan hun trekken in de minder ontdekte streek 'Sierra Norte de Malaga', die tal van mooie wandeltochten herbergt. Tatienne en Joost bezorgen u graag gidsen en stafkaarten.

Het domein leent zich ideaal om een dagje te relaxen met een boekje in de hangmat, een verfrissende duik in het zwembad. Of tijdens koelere avonden met een glaasje bubbels in de jacuzzi of met een goed boek uit de bib voor de open haard.
Bekeken 3484keer
Omschrijving :

Casa Valle de Oro – B&B in Andalusie met een hart voor mensen en de natuur.

In Casa Valle de Oro kom je tot rust in een groene setting die comfort en luxe rijmt met ecologisch bewustzijn. Je verblijft in een knap uitgeruste kamer, vakantiehuisje of yurt te midden van de Andalusische natuurpracht. Je gastvrouw en -heer bedienen je op je wenken, met respect voor je privacy.
Sport, cultuur of ontspannen? Alles kan, niets moet. Nestel je aan het zwembad, trek eropuit en smul van het lekkers dat Tatienne en Joost op je bord toveren.

Joost en Tatienne zijn wereldburgers met een open geest. Dat vertaalt zich in een relaxte sfeer, karaktervolle inrichting en respect voor de natuur. Het zwembad is chloorvrij, de douchegel ecologisch, de maaltijden verantwoord, … kortom: maximaal genieten met een minimale impact.

Je bent welkom als single, koppel, gezin of in groep. Zelfs voor een workshop of incentive met een sociale, culturele of spirituele invalshoek ben je hier aan het juiste adres.

 

Contactgegevens

Tatienne & Joost

Carretera MA-6100

29310  Villanueva de Algaidas

Andalusie - Spanje

Telefoon :
0034638840535
Website :

>> RESERVEER / CONTACTEER

Gaat u deze accomodatie contacteren? Vertel er dan zeker bij dat u hen via Charmelogies.com hebt gevonden!